Disclaimers & Copyright

  1. Hjem
  2. Om Sunweb
  3. Disclaimer

Betingelser

Alle ferier, der tilbydes via dette websted, er omfattet af Sunwebs betingelser for online-rejsebookinger. Klik her for at læse vores generelle vilkår og betingelser.

Indhold

Sunweb gør alt for at sikre pålideligheden og nøjagtigheden af oplysningerne på dette websted. Ikke desto mindre er det muligt, at der kan forekomme unøjagtigheder og/eller udeladelser af nogle oplysninger. For åbenlyse fejl og indtastningsfejl kan Sunweb ikke holdes ansvarlig.

Produkter

Sunweb forbeholder sig ret til uden samtykke fra den besøgende at ændre priser og pakker samt at lave ændringer på webstedet, hvis situationen kræver det. Alle fly- og rejseoplysninger kan ændres uden varsel.

Hyperlinks

Dette websted indeholder links til andre websteder. Sunweb er ikke ansvarlig for og påtager sig intet ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden og aktualiteten af (indholdet) disse websteder eller deres tilgængelighed, og heller ikke for, om de oplysninger, der leveres af eller via disse websteder, er stillet til rådighed på lovlig vis. Oplysningerne på tredjeparters websteder er ikke en del af de oplysninger, som Sunweb stiller til rådighed for bestilling af en rejse med Sunweb. Oplysningerne på tredjeparters websteder er derfor ikke en del af en aftale mellem køberne og Sunweb.

Elektronisk kommunikation og dokumentation

Sunweb er ikke ansvarlig for misforståelser, forsinkelser eller ukorrekte data som følge af brugen af internettet eller andre kommunikationsmidler mellem den besøgende og Sunweb (eller mellem Sunweb og besøgende, der er engageret med tredjeparter), undtagen i tilfælde, hvor der kan være tale om grov uagtsomhed fra Sunwebs side.

Administrationen gennem Sunweb gælder som afgørende bevis for eksistensen, indholdet og gennemførelsen af en aftale med den ledende part i en eventuel retssag. Dette kan bruges til at bevise, at der foreligger en aftale.

Klassificeringssystem

Sunweb anvender sit eget klassificeringssystem. Antallet af stjerner angiver den kvalitet, du kan forvente af en bestemt ejendom. Der tages ikke kun hensyn til overnatningsstedets faciliteter og indretning af værelser og lejligheder, men også til atmosfæren i komplekset og den påskønnelse, som tidligere Sunweb-gæster har vist.

Publikation

På hjemmesiden er grundplaner realiseret i samarbejde med et eksternt firma. På Sunweb-webstedet leveres fotografier af overnatningsstederne, lokale turistkontorer, forskellige mærker og nogle (professionelle) fotografer. Billederne af indkvarteringsstederne tjener kun til at give dig en idé. Da alle lejligheder eller hotelværelser ikke er ens, er det muligt, at den reelle bookede bolig afviger fra billedet. Af indlysende typografiske årsager kan Sunweb ikke holdes ansvarlig. Sunweb forbeholder sig ret til uden kundens samtykke at ændre priser og arrangementer, hvis situationen kræver det. Eventuelle fejl i en brochure, annonce eller anden offentliggørelse på Sunwebs websted vil blive rettet, så du altid har de mest aktuelle og nøjagtige oplysninger til rådighed.

Copyright © 

Copyright Sunweb. Intet på Sunwebs websted eller brochure må kopieres, reproduceres eller offentliggøres ved hjælp af fotokopiering, mikrofilm eller på anden måde uden forudgående skriftlig tilladelse fra Sunweb.