Rejs i sidste øjeblik med prisvenlige afbudsrejser hos Sunweb

Book en afbudsrejse & flyv last minute

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Afbudsrejser

Drømmer du om en afbudsrejse?

Stort udvalg af prisvenlige afbudsrejser til sydens sol

Har du et par feriedage til overs, drømmer du om en spontan ferie, eller har du bare lyst til et sceneskift? Så er du kommet til det rette sted! Her finder du vores allerbedste solrige afbudsrejser til ekstra skarpe priser - også med All inclusive - til sydens sol til en ekstra skarp pris. Har du ikke travlt med at komme afsted? Find alle vores rejser i sommerferien her. Bemærk venligst at vores afbudsrejser sælges hurtigt. Book før det er for sent!

Hos Sunweb har vi valgt at gøre det nemt at rejse trygt. Når du booker en afbudsrejse, kan du rejse bekymringsfrit med Feriefaktor 100. Det betyder nemlig, at du er dækket af en lang række garantier, så som fleksibel ombooking, så du kan nyde en afslappet ferie. Find din ultimative afbudsrejse allerede i dag; Book - pak - rejs!

Stort udvalg af afbudsrejser hos Sunweb

Er hverdagen blevet en anelse for trist og grå? Så bestil en af vores afbudsrejser til en af de mange solrige destinationer. Vi har et stort udvalg af rejser til dig, der planlægger at en last minute solrejse inden for en kort tidshorisont! Her på siden finder du rejser til nogle af vores mest populære destinationer. Du kan hurtigt komme til din drømmedestination med en af vores afbudsrejser fra KøbenhavnBillund og Hamborg.

Hvad siger du til at nyde varmen med en solrejse til Egypten, eller at gå på opdagelse blandt de bedste strande på Kreta? Ved du ikke, hvor du skal hen på din næste rejse, kan du helt sikkert finde inspiration i vores udvalg af afbudsrejser.

Stort udvalg af afbudsrejser til enhver smag

Vi har mange populære destinationer, og vi tilbyder noget til enhver smag lige fra hyggelige ferielejligheder til charterrejser med populære 5-stjernede luksushoteller. Du kan også ofte finde afbudsrejser med All inclusive - du behøver nemlig ikke gå på kompromis med kvaliteten af din ferie, selvom du bestiller med kort afrejse. Selvom du bestiller i sidste øjeblik, har vi ofte et stort udvalg af skønne hoteller, uanset om du er på udkig efter en romantisk rejse for to eller et af vores børnevenlige familiehoteller.

Der mange penge at spare, hvis du vælger en afbudsrejse

Hvis du er fleksibel i forhold til afrejsedato, kan du spare mange penge, når du bestiller din rejse i sidste øjeblik hos Sunweb. Vores afbudsrejser er med specificeret indkvartering og fleksible rejseperioder, så du kan frit vælge længden på din ferie. Hos os er du sikret en ferie til den bedst mulige pris, da vi hellere vil give dig en fantastisk oplevelse, end at lade et godt værelse gå til spilde! Det er en win-win for begge parter.

Er du bundet af eksempelvis børnenes skoleferie, kan du stadig være heldig at finde drømmerejsen i vores udvalg af afbudsrejser i sommerperioden. Foretrækker du en varm rejse i årets kolde måneder, kan du finde et stort udvalg af rejser til din vinterferie.

Hvad er forskellen på afbudsrejser, afbestillingsrejser og last minute?

Ordene afbudsrejse eller afbestillingsrejse er meget genkendelige for rigtig mange danskere, som søger efter en ferie til en ekstraordinær god pris med afrejse inden for en kort periode. Betegnelsen stammer fra en tidsperiode, hvor både rejsebranche og rejsebureauer var mindre fleksible i forhold til aflysninger og ombookinger. Det var derfor en stor fordel for rejsearrangørerne at videresælge en rejse til en billigere pris, hvis en anden booker havde aflyst deres rejse.

I dag er både fly og hotellerne dog langt mere fleksible, alligevel har især ordet "afbudsrejse" hængt ved. Last minute og afbudsrejser er i dag ofte én og samme ting. De har det til fælles, at afrejsen er inden for en kort tidshorisont, og at prisen er betydeligt lavere. Du er altså ofte garanteret et rigtig godt tilbud, hvis du kan vente med at booke til sidste øjeblik.