nytårsrejser

Nytårsrejser

Fejr nytår i udlandet med en nytårsrejse

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Nytaarsrejser

Nyd varmen med en nytårsrejse

Drømmer du om at hoppe ind i det nye år med en nytårsrejse i varmen? Det forstår vi godt! Det er magisk at fejre nytår i udlandet. De fleste sydeuropæiske lande fejrer nytår ligesom os, og du kan ofte forvente både fyrværkeri, fest i gaderne og fantastisk stemning på hotellerne.

Du finder et stort udvalg af solrige nytårsrejser hos Sunweb. Skal du danse tango i Spanien, drikke portvin i Portugal eller nyde en eksotisk dykkerferie i Egypten?

Fejr nytår i udlandet med vores nytårsrejser

Det er en helt særlig oplevelse at springe ind i det nye år med en nytårsrejse til udlandet. Alt er nyt og spændende, og små ting kan pludselig virke langt mere romantiske og meningsfulde. Med en nytårsrejse hos Sunweb kan du se frem til at starte det nye år med fornyet energi og en solgylden kulør.

Hvad enten du drømmer om at fejre det nye på en storbyferie i Barcelona eller fra en gylden sandstrand på Madeira, finder du et stort udvalg af solrige rejser til nytår hos Sunweb.

Miniferie til nytår

Tag på en forlænget weekend eller en miniferie til nytår. Rejs for eksempel onsdag eller torsdag og vend retur igen mandag. Få det maksimale ud af din ferie ved at planlægge aktiviteter på forhånd. Husk at forkæle dig selv og glæd dig ved tanken om, at det er mørkt og koldt hjemme i Danmark.

Har du ikke mulighed for at planlægge din nytårsrejse i god tid? Hos Sunweb finder du et stort udvalg af afbudsrejser til nytår, så du kan springe ind i det nye år på din udvalgte destination!

Nytårsferie med børn

Rejser du på nytårsferie med børn, kan en rejse i børnenes skoleferie være et velfortjent afbræk fra hverdagen. Måske vil du endda holde både juleferie og nytårsaften sydpå? Vi har et stort udvalg af familiehoteller, hvor børnene kan hygge sig i hotellets vandland eller med sjove aktiviteter for alle aldre. Mens børnene er underholdt, kan du nyde hotellets pool og de behagelige temperaturer.