Rejser fra Aarhus Lufthavn

Rejser fra Aarhus

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Rejser fra Aarhus

Direkte rejser fra Aarhus Lufthavn

Direkte fly fra Aarhus Lufthavn til populære rejsemål i Sydeuropa

Vi flyver direkte fra Aarhus Lufthavn til de mest populære feriedestinationer i Sydeuropa. Drømmer du om at slentre langs hyggelige strandpromenader fyldt med små caféer og høje palmer, der svajer i den lune middelhavsbrise? Hvad siger du til at sidde på hyggelige små tavernaer, hvor du kan nyde godt af de mange lokale specialiteter? Vi flyver direkte til blandt andet solrige Egypten, så du kan tilbringe feriedagene på de vidunderlige sandstrande ved Rødehavet og Sharm el Sheikh. Find din drømmeferie med afrejse fra Aarhus Lufthavn.

Gratis parkering i Aarhus Lufthavn

Du kan parkere gratis ved Aarhus Lufthavn, når du rejser med Sunweb. Læs mere om, hvordan du får gratis parkering i Aarhus Lufthavn.

Skal du hente eller aflevere en rejsende? Du har altid 5 timers gratis parkering i lufthavnens parkeringsområde.

Prisvenlige rejser fra Aarhus Lufthavn

Er du på udkig efter din næste ferie, har vi et stort udvalg af rejser fra Aarhus Lufthavn. Hvad siger du til at nyde varmen i solrige Egypten? Med et direkte fly fra Aarhus kan du efter omkring 5 timers flyvning stå med tæerne i sandet og kigge ud på det krystalklare vand på eventyr i Rødehavet. Her finder du farverige fisk, store skibsvrag og smukke koralrev - helt perfekt til en spændende dykkerferie.

Uanset årstid er det altid dejligt med en ferie under Egyptens sol. Om sommeren kan den tørre varme i Egypten være et behageligt afbræk fra Danmarks mere fugtige varme. Om vinteren er Egypten med sine +20°C en skøn flugt fra nordens kolde klima.

Afbudsrejser fra Aarhus Lufthavn

Har du ikke fået bestilt din ferie i god tid, eller trænger du til en spontan rejse? Vi har et stort udvalg af afbudsrejser med afrejse fra Aarhus Lufthavn. Trænger du til en ferie med fuldkommen ro, masser af god mad og afslapning ved poolen? Når du bestiller en afbudsrejse, har du mulighed for at vælge All inclusive på mange af vores hoteller.

Hoteller til enhver smag

Uanset om du ønsker at bo på et stort, familievenligt hotel med børnepool og vandrutsjebaner eller et roligt voksenhotel kan du finde det i vores udvalg. Er du på udkig efter et hotel med wellness og spafaciliteter, tilbyder vi også en række skønne 4- og 5-stjernede hoteller, som er perfekte til din luksus VIP ferie i Sharm el Sheikh.

Flybilletter fra Aarhus Lufthavn

Har du ikke brug for overnatning, kan du også finde flybilletter fra Aarhus Lufthavn.

Er Aarhus ikke den nærmeste lufthavn for dig, har vi også et stort udvalg af rejser fra Aalborg, Billund og København.

Er det gratis at parkere i Aarhus Lufthavn?

Når du rejser med Sunweb, har du gratis parkering i Aarhus Lufthavn. Skal du hente eller aflevere en rejsende i lufthavnen, har du 5 timers gratis parkering i Aarhus Lufthavn.

Hvor lang tid tager det at flyve til Egypten?

Det tager omkring 5 timer at flyve direkte til Egypten fra Aarhus Lufthavn.