Aegean

Når du flyver med Aegean, har du mulighed for at bestille ekstra tilvalg til din flyrejse. Nedenfor kan du læse, hvordan dette gøres. Du kan desuden læse de gældende retningslinjer for bl.a. bagage og graviditet  på flyvninger med Aegean.

Sædereservation og ekstra bagage

 

Det er muligt at lave sædereservationer 60 dage før afrejse og indtil 3 dage før afrejse. Du reserverer dit sæde her.

 

Det er desværre ikke muligt at tilkøbe ekstra bagage hos Aegean eller bestille mad på flyet, når du flyver med Aegean på en rejse med Sunweb. Når du laver sædereservation, sker dette direkte gennem Aegean. Sunweb er derfor ikke ansvarlig for eventuelle tekniske problemer og har ikke mulighed for at afhjælpe disse.

 

Særbagage

Hvis du har brug for at medbringe særbagage, såsom en cykel eller golftaske på din ferie, skal du forespørge om det hos en rejsekonsulent hos Sunweb. Alt efter særbagagens størrelse, tager vi forbehold for, at en privattransfer skal bestilles. Af den grund skal vi vide, hvilken type særbagage, som ønskes medbragt. Prisen for en privattransfer oplyses ved forespørgsel.

Bagageregler for Aegean

Alle børn over 2 år samt voksne som rejser med Aegean har hver ret til 8 kg håndbagage i størrelsen 56x45x25cm. Ved rejser med babyer (0-23 måneder) kan du gratis medbringe en klapvogn eller barnevogn, samt indtjekket bagage på 10 kg og en håndbagage på 6 kg i størrelsen 55x40x23 cm. Hvis klapvogn eller barnevogn ønskes medbragt til børn over 2 år, gælder dette som indtjekket bagage.

Hjælpemidler

Hvis du har brug for assistance i lufthavnen og/eller medbringer din egen kørestol eller rollator, skal vi vide besked så hurtigt som muligt. Vi skal have besked om typen af hjælpemidlet samt målene og vægten. Kørestol samt rollator er gratis at tjekke ind og medbringe på ferien. Hvis dit handicap gør, at du ikke kan gå op ad trapperne i bussen eller dit hjælpemiddel fylder meget, tager vi forbehold for, at en særtransfer skal bestilles. Prisen for denne oplyses ved forespørgsel.

Graviditet

Ved graviditet skal du være opmærksom på retningslinjerne for hvert flyselskab. Ved Aegean kan du rejse uden lægeerklæring frem til 4 uger før forventet termin.

 

Vi gør opmærksom på, at Sunweb ikke påtager sig ansvar for afvisning i forbindelse med graviditet og ikke har indflydelse på, om flyselskabet evt. ændrer reglerne for gravide passagerer.