Bulgaria Air

Det er desværre endnu ikke muligt at bestille tilvalgsydelser, når du flyver med Bulgaria Air på en rejse med Sunweb. Vi arbejder i øjeblikket på at kunne tilbyde denne service.

Du kan herunder, læse hvilke retningslinjer for bl.a. bagage og graviditet, der gør sig gældende på flyvninger med Bulgaria Air. 

Sædereservation og ekstra bagage

Du kan ikke bestille et specifikt sæde eller ekstra bagage hos Bulgaria Air.

Særbagage

Hvis du har brug for at medbringe særbagage såsom en cykel eller golftaske på din ferie, skal dette forespørges om, hos en rejsekonsulent hos Sunweb

Alt efter særbagagens størrelse, tager vi forbehold for, at en privattransfer skal bestilles. Af den grund skal vi vide, hvilken type særbagage, som ønskes medbragt.

Prisen for en privattransfer oplyses ved forespørgsel.

Bagageregler for Bulgaria Air

Børn over 2 år samt voksne som rejser med Bulgaria Air har ret til 10 kg (55x40x23 cm) håndbagage hver.

Ved rejser med babyer (0-23 måneder) kan du gratis medbringe en klapvogn eller barnevogn, samt indtjekket bagage på 10 kg. Hvis klapvogn eller barnevogn ønskes medbragt til børn over 2 år, gælder dette som indtjekket bagage.

Hjælpemidler

Hvis du har brug for assistance i lufthavnen og/eller medbringer din egen kørestol eller rollator, skal vi vide besked så hurtigt som muligt. Vi skal have besked om typen af hjælpemidlet samt målene og vægten.

Kørestol samt rollator er gratis at tjekke ind og medbringe på ferien. Hvis dit handicap gør, at du ikke kan gå op ad trapperne i bussen eller dit hjælpemiddel fylder meget, tager vi forbehold for, at en særtransfer skal bestilles. Prisen for denne oplyses ved forespørgsel.

Graviditet

Ved graviditet skal du være opmærksom på retningslinjerne for hvert flyselskab.

 

På flyvninger med Bulgaria Air, kan du rejse frem til uge 34 af din termin. Herefter er det kun muligt at rejse med en lægeerklæring. Denne skal indgives til flyselskabet senest 3 arbejdsdage før flyrejsen starter. Vi fralægger os ethvert ansvar i forbindelse med udlevering af lægerklæring mellem gæst og flyselskab, dokumentation af gyldig lægeerklæring til afrejse samt ethvert ansvar forbundet med manglende rettidig aflevering af gyldig lægeerklæring til flyselskabet. 

 

Vi gør opmærksom på, at Sunweb ikke påtager sig ansvar for afvisning i forbindelse med graviditet og ikke har indflydelse på, om flyselskabet evt. ændrer reglerne for gravide passagerer.