Norwegian

Ved Norwegian har du mulighed for at bestille forskellige tilvalg på din flyrejse. Nedenfor kan du læse, hvordan dette gøres. Du kan desuden også læse, hvilke retningslinjer for bl.a. bagage og graviditet, der gør sig gældende på flyvninger med Norwegian.

Sædereservation og ekstra bagage
Du kan bestille et specifikt sæde, ekstra bagage samt særbagage fra 60 dage før afrejse og frem til 24 timer før afrejse.
Ved sædereservation skal alle rejsedeltagere vælges på både ud-og hjemrejse.
1. Gå til Norwegian.
2. Login med efternavn og dit PNR-nummer, som du finder i højre side af din flybillet. Kryds af, at du ønsker at modtage en kvittering på det bestilte.
3. Følg trinene, og foretag dine tilvalg.
4. Betalingen foretages med kreditkort direkte til Norwegian.
5. Print din kvittering ud, og medbring den i lufthavnen.
• Børn under 16 år, gangbesværede, gæster der rejser med dyr eller medbringer iltapparat, ikke må sidde ved nødudgangene på rejser med Norwegian.
Bemærk venligst, at det er det antal kilo bagage, du har bestilt gennem Sunweb, der er det gældende.

Særbagage
Hvis du har brug for at medbringe særbagage, såsom en cykel eller golftaske, foretages dette tilkøb direkte hos Norwegian.
Alt efter særbagagens størrelse, tager vi forbehold for, at en privattransfer skal bestilles. Af den grund skal vi have besked om, hvilken type særbagage, som ønskes medbragt.
Prisen for en privattransfer oplyses ved forespørgsel.

Online tjek ind
Fra 24 timer før afrejse og frem til 6 timer før afrejse, kan du vælge at tjekke ind online.
Online tjek ind sker på Norwegians hjemmeside, hvor du logger ind på samme måde, som beskrevet ovenfor.
Almindelig tjek ind sker i lufthavnen. Online tjek ind er blot et tilvalg, du kan gøre brug af.

Når du bestiller tilkøb eller tjekker ind online, sker dette direkte gennem Norwegian. Sunweb er derfor ikke ansvarlig for eventuelle tekniske problemer og har ikke mulighed for at afhjælpe disse.

Bemærk desuden at der på Norwegians hjemmeside står, at du automatisk har bagage inkluderet i din rejse. Dette er en fejl i Norwegians system. Du har kun indtjekket bagage, hvis du har tilkøbt det via Sunweb.


Bagageregler for Norwegian
Børn over 2 år samt voksne, som rejser med Norwegian, har ret til 10 kg håndbagage hver.
Ved rejser med børn op til 11 år kan man gratis medbringe en klapvogn eller barnevogn pr. barn. Babyer har ret til 5 kg indtjekket bagage ved Norwegian.

Hjælpemidler
Hvis du har brug for assistance i lufthavnen og/eller medbringer din egen kørestol eller rollator, skal vi vide besked, så hurtigt som muligt. Vi skal vide besked om typen af hjælpemidlet samt målene og vægten.
 
Kørestol samt rollator er gratis at tjekke ind og medbringe på ferien. Hvis dit handicap gør, at du ikke kan gå op ad trapperne i bussen eller dit hjælpemiddel fylder meget, tager vi forbehold for, at en særtransfer skal bestilles. Prisen for denne oplyses ved forespørgsel.

Graviditet
Ved graviditet skal du være opmærksom på retningslinjerne for hvert flyselskab. Ved Norwegian kan du rejse uden lægeerklæring op til 4 uger før forventet termin. Efter graviditetsuge 35 kræves der lægeerklæring. Denne skal også være dækkende for hjemrejsetidspunktet.

Vi gør opmærksom på, at Sunweb ikke påtager sig ansvar for afvisning i forbindelse med graviditet og ikke har indflydelse på, om flyselskabet evt. ændrer reglerne for gravide passagerer.