SKY express

SKY express, Grækenlands hurtigst voksende flyselskab

  1. Tilkoeb til flyrejse
  2. Sky Express

SKY express

SKY express er det hurtigst voksende flyselskab i Grækenland. Hos SKY express har du mulighed for at bestille forskellige tilvalg på din flyrejse. Nedenfor kan du læse, hvordan dette gøres. Du kan desuden læse, hvilke retningslinjer der gør sig gældende for bl.a. bagage og graviditet, på flyvninger med SKY express.

Sædereservation 

Ønsker du at foretage sædereservation, skal det foregå senest 4 dage før afgang.

Hvordan reserverer man en plads?

  1. Gå til Sky Express selvbetjening
  2. Log ind med dit bookingnummer og din afrejsedato
  3. Gennemgå trinene for reservation af sæder
  4. Betal for pladsreservationen direkte til Sky Express. Du vil modtage en bekræftelse af din pladsreservationen via e-mail fra Sky Express. Bemærk venligst, at du kun kan betale med et kreditkort fra Visa- eller Mastercard.

En pladsreservation er naturligvis ikke obligatorisk. Bemærk venligst, at hvis du ikke reserverer pladser, kan Sky Express ikke garantere, at hele din rejsegruppe får plads ved siden af hinanden på flyet.

Online Check-in

Det er ikke muligt at udføre Check-in online. Mød derfor op i lufthavnen mindst 2 timer før afgang.

Bagageregler for SKY express

Alle passagere må medbringe 1 stk håndbagage af maks 8 kg + en lille personlig håndtaske (fx clutch, dame taske, computer cover)

Kabine bagage må ikke være større end 55 x 40 x 20 og skal kunne passe i bagagerummet over sæderne.

ATR baggage dimensions

Special bagage

Hvis du har brug for at medbringe særbagage, såsom en cykel eller golftaske, foretages dette tilkøb direkte ved SKY express. Dette koster omkring €40 + prisen det koster for en ekstra indtjekket bagage. Alt efter særbagagens størrelse, tager vi forbehold for, at en privattransfer skal bestilles (istedet for bus). Af den grund skal vi vide, hvilken type særbagage, som ønskes medbragt.
Prisen for en privattransfer oplyses ved forespørgsel.

Når du bestiller tilkøb, sker dette direkte gennem SKY express. Sunweb er derfor ikke ansvarlig for eventuelle tekniske problemer og har ikke mulighed for at afhjælpe disse.

 

Børn og bagage

Nyfødte skal rejse med sine forældre eller værge. Børn under 2 år må medbringe en barnevogn eller en klapvogn. Strolleren bliver udleveret til dig som første prioritet ved ankomst. For børn mellem 2-12 år gælder samme regler for bagage som voksne. 

 

Hjælp og særlig assistance

SKY express er opmærksom på de passagerer, der har brug for særlig hjælp til at bevæge sig, og tilbyder derfor mobilitetstjenester til handicappede og bevægelseshæmmede personer. Hvis du har brug for assistance i lufthavnen og/eller medbringer din egen kørestol eller rollator, skal vi have besked, så hurtigt som muligt. Vi skal have besked om typen af hjælpemidlet samt målene og vægten.

Kørestol samt rollator er gratis at tjekke ind og medbringe på ferien. Hvis dit handicap gør, at du ikke kan gå op ad trapperne i bussen, eller dit hjælpemiddel fylder meget, tager vi forbehold for, at en særtransfer skal bestilles. Prisen for denne oplyses ved forespørgsel.

 

Graviditet

Ved graviditet skal du være opmærksom på retningslinjerne for hvert flyselskab.
Ved SKY express kan du rejse uden lægeerklæring frem til og med graviditetsuge 28. Skal du rejse i graviditetsuge 29-35 (eller uge 31 hvis der ventes tvillinger) skal du medbringe en lægeerklæring. Fra graviditetsuge 36 er det ikke muligt at rejse med SKY express. Venter du tvillinger, kan du ikke længere rejse fra graviditetsuge 32.
Bemærk at du under din graviditet ikke må rejse med en nyfødt (op til 2 år gammel), eller medbringe kæledyr i kabinen (op til 8 kg).

Vi gør opmærksom på, at Sunweb ikke påtager sig ansvar for afvisning i forbindelse med graviditet og ikke har indflydelse på, om flyselskabet evt. ændrer reglerne for gravide passagerer.