Forplejning på din skiferie

Skiferie med forplejning

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Forplejning

Foretrækker du en skiferie med eller uden forplejning?

Find den forplejning der passer til din skiferie

Foretrækker du en skiferie med forplejning, så du kan få mest mulig tid på pisten og ikke bruge tiden på at lave mad? Eller er madlavningen en fast del af den årlige familieskiturHos Sunweb finder du et stort udvalg af pakkerejser med fly, indkvartering og liftkort samt forskellige muligheder for forplejning i populære skiområder i Østrig, Italien, Schweiz og FrankrigHer kan du vælge mellem indkvarteringer med All Inclusive, halvpension samt overnatning med eller uden morgenmad.

Forplejning på din skiferie

Måske drømmer du om en skiferie med afslapning og All inclusive på et luksuriøst hotel, eller måske synes du det er hyggeligt at tilberede dine egne måltider. Skiferier uden forplejning er det mest udbredte. Her skal du selv sørge for mad til skiferien. Men hvad så, hvis du hellere vil bruge din tid på pisterne? Du finder et stort udvalg af skiferier med forskellige former for forplejning hos Sunweb.

Skiferie med overnatning og mulighed for morgenmad

På en skiferie med overnatning er det ofte muligt at tilvælge morgenmad, så du kan starte dagen med et lækkert måltid. Dagens resterende måltider er du selv ansvarlig for. En skiferie med morgenmad er derfor især velegnet, hvis du gerne vil spise frokost på pisterne og besøge nogle lokale restauranter om aftenen.

Er du på skiferie med din familie eller en grupperejse med venner, er der rig mulighed for kvalitetstid, mens I hygger jer med at tilberede jeres egen mad om aftenen og smøre madpakker til dagen.

Skiferie med halvpension

Vælger du en skiferie med halvpension, kan du forvente at forplejningen er inkl. morgenmad og aftensmad. Dermed slipper du for at planlægge størstedelen af dagens måltider. Samtidig har du god mulighed for at spise frokost på nogle af de hyggelige restauranter, du finder på pisterne.

Skiferie med All inclusive

På en skiferie med All inclusive kan du slippe for madlavningen og få mere tid på pisterne. Morgenmad, frokost og aftensmad er nemlig inkluderet i dit ophold. Du skal derfor hverken bekymre dig om madlavning eller ekstra udgifter, og kan fokusere fuldkommen på dit skiløb.

Drømmer du om endnu mere afslapning på din skiferie, har vi et stort udvalg af indkvarteringer med spafaciliteter og wellness. Her kan du slappe af og genoplade musklerne til en ny dag på pisterne.