Grupperejser på skiferie

Grupperejser skiferie

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Grupperejser

Stort udvalg af grupperejser til din skiferie

Bestil din skiferie til din gruppe 

Hos Sunweb kan du nemt vælge en af vores mange grupperejser til din skiferie, uanset om du vil samle familien på en familieskitur eller nyde en uges afterski med vennegruppen. Vi har et stort udvalg af grupperejser for unge og voksne til en række populære skiområder i blandt andet Frankrig, Østrig og Italien. I søgefunktionen nedenfor kan du både angive, hvor mange I skal afsted og hvor mange værelser, I ønsker. Se hele vores udvalg af grupperejser og book din gruppeskiferie i dag.

Stort udvalg af grupperejser til din skiferie

En grupperejse på ski med en gruppe venner eller hele familien kan være en oplevelse, du husker for livet. Danmark kan måske ikke prale af majestætiske alper, men du kan alligevel finde et stort udvalg af grupperejser til din skiferie hos Sunweb. Vi har nemlig mange skønne chaleter, lejligheder og hoteller i skønne skiområder i blandt andet Østrig, Frankrig, Italien og Andorra, som egner sig til enhver grupperejse.

Du kan nemt finde lige præcis den gruppeskiferie, du leder efter ved at vælge, hvor mange som skal afsted og hvor mange værelser, I ønsker. Her kan du også angive særlige ønsker såsom om I foretrækker at bo på hotel, i chalet eller en rummelig lejlighed, samt om I foretrækker en gruppeskiferie med eller uden forplejning.

Grupperejser for unge og voksne på ski

At tage på skiferie med en gruppe betyder, at du aldrig er alene på pisterne. Det er en fantastisk mulighed for at styrke båndene med dine venner eller familie, da I deler oplevelser og skaber minder sammen. Efter en dag på pisterne kan I hygge jer sammen i hytten med spil, god mad og en varm kakao foran pejsen. Foretrækker I en indkvartering med forplejning eller vil I hellere hygge med at lave mad i fællesskab? Du finder en skiferie til enhver smag i vores udvalg, uanset om du er på udkig efter grupperejser for unge voksne uden forplejning eller grupperejser for familier med halvpension.

Leder du efter en studieskiferie, arrangerer Totally ungdomsrejser til gæster mellem 16-30 år. Som Europas største arrangør af studierejser på ski kan du være sikker på, at din klasse eller studieretning får den bedste skiferie med fokus på fælleskab og social samvær med Totally.

Fordele ved en grupperejse skiferie

Der er mange fordele ved at tage på gruppeskiferie. At leje et chalet eller en lejlighed sammen med en gruppe kan være økonomisk fordelagtigt, da I kan dele omkostningerne til både bolig, transport og madlavning. Rejser i mange afsted, kan en skiferie med bus være en hyggelig måde at opleve hele skiferien I samlet flok. Her skal I nemlig ikke deles op i flere biler, og I kan derfor nyde skiferien sammen fra start til slut.

Grupperejser på ski til ethvert niveau

Med en gruppeskiferie hos Sunweb, kan du vælge mellem et stort udvalg af skidestinationer i de mest populære skidestinationer i Europa såsom Val Thorens, Les Deux Alpes eller Mayrhofen. Uanset om du er en erfaren skiløber eller en nybegynder, kan du finde pister, der passer til dit niveau. Dette gør det muligt for hele gruppen at nyde skiferien sammen uanset skiferieerfaring. Det kan især være en fordel, hvis du rejser med børn, som ikke har stået på ski før og er på udkig efter grupperejser for familier.

Selvom skiløb er hovedattraktionen på en skiferie, er der masser af andre sjove aktiviteter at udforske sammen som gruppe. Dette kan inkludere vandreture i området, hyggelig afterski eller afslapning og wellness. Med vores søgefunktion er det nemt at bestille den perfekte skiferie. Du skal blot vælge antal rejsende og hvor mange værelser I har brug for. Se hele vores udvalg af grupperejser og find din næste skiferie i dag.