Nyd din skiferie i lejlighed

Lejlighed til din skiferie

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Lejlighed

Føl dig hjemme i din egen lejlighed

Nyd friheden i en skilejlighed i Alperne

Når du vælger en lejlighed til din skiferie, kan du føle dig hjemme i Alperne. Her får du frihed til selv at vælge tempoet. Vi har et bredt udvalg af lejligheder i skiområder i Frankrig, Italien, Sverige og Østrig, lige fra de mest luksuriøse til de mere budgetvenlige. Uanset hvilken skilejlighed du vælger, kan du føle dig hjemme. Find din næste skiferie i vores store udvalg af pakkerejser med fly, lejlighed og liftkort.

Fleksibilitet og frihed med en lejlighed på skiferien

Med en skilejlighed får du stor komfort, fleksibilitet og frihed på din skiferie, og er velegnet uanset om du leder efter en længerevarende ferie eller en kort skirejse. Det skyldes især, at en lejlighed er fuldt udstyret og du har mulighed for at tilberede mad og pakke madpakker hjemme i lejligheden. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af lejligheder til din næste skiferie i nogle af de mest populære skiområder i Italien, Frankrig, Østrig, Schweiz og Andorra. Uanset hvad du leder efter, har vi skilejligheder til enhver smag. 

Rummelige skilejligheder

Rejser du på grupperejse, kan det være fordelagtigt at vælge en rummelig bolig såsom en stor skilejlighed eller måske sågar et chalet med plads til mellem 4-15 personer. Skal du på en skirejse med en gruppe venner, er I måske interesseret i områder med afterski. I Alperne finder du heldigvis et stort udvalg af afterski-barer, såsom 'Mooserwirt' i St. Anton og 'Hinterhag Alm' i SaalbachOgså i de populære skiområder Val ThorensAlpe d'Huez og Val D'Isere finder du afterski-barer med en helt særlig stemning.

Familievenlige lejligheder

En skilejlighed er også velegnet, hvis du skal på skiferie med din familie. Her er der plads til hele familien, og med eget køkken har I mulighed for at tilberede og nyde hyggelige måltider sammen. Er du på udkig efter en lejlighed til din familieskitur, finder du et stort udvalg af familievenlige indkvarteringer her hos Sunweb.

Luksuriøs skilejlighed i Østrig

Drømmer du om at nyde den friske alpeluft på pisterne efterfulgt af luksuriøs afslapning på et skønt hotel? VAYA Resorts er en samling imponerende og eksklusive hoteller og lejlighedskomplekser i Østrig, og er især perfekt til dig, som stiller høje krav til din indkvartering. Her kan du forkæle dig selv efter en lang dag på ski med spa- og wellnessfaciliteter, pool og skønne restaurantoplevelser.