Skiferie i påsken 2025

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Paaskeski

Nyd en skiferie i påsken

En skiferie i påsken er den perfekte kombination af sne på pisterne, høj sol og lave priser

En skiferie i påskeferien giver dig mulighed for at nyde den unikke kombination af solskin og snedækkede pister. Findes der noget bedre end en lækker frokost i solen på en smuk bjergtop efterfulgt at et par skønne timer på pisterne? Når du rejser i påskeferien, er der mere plads på pisterne, og der er gode chancer for at finde fordelagtige tilbud i de populære skiområder i blandt andet Frankrig og Østrig.

Skolernes påskeferie 2025 ligger i uge 16. Påskeferien starter palmesøndag den 13. april og slutter 2. påskedag, som er den 21. april. Book din perfekte skiferie blandt Danmarks største udvalg af skiferier i påsken.

Stort udvalg af skiferier i påsken 2025

Påsken er en fantastisk tid til skiferie. Sæsonen nærmer sig sin ende, destinationerne er faldet til ro, og vejret viser sig oftest fra sin bedste side. Der er mange grunde til at tage på ski i påsken. Det tidlige forår er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil kombinere skiløb og solrig afterski. Der er gode muligheder for at sammensætte din skiferie, så den passer til dine behov. Drømmer du om en indkvartering med jacuzzi? Er du på udkig efter en skiferie med forplejning, så du får mere tid på pisterne? Det er helt op til dig. Vi tilbyder det hele.

Find din skiferie i påsken

Rejser du med Sunweb på skiferie i påsken 2025, kan du vælge mellem et stort udvalg af hoteller og lejligheder. Rejser du med hele familien eller en større gruppe venner, har vi et stort udvalg af chaleter med plads til alle. Hvis du vil slippe for madlavningen, tilbyder mange af vores hoteller halvpension og All inclusive. Det giver dig mere tid til at udforske pisterne og nyde de hyggelige stunder med dem, du holder af.

I vores udvalg af skiferier i påsken finder du også rejser til populære skiområder til en rigtig god pris. Med Sunwebs prisgaranti sikrer vi dig mest skiferie for pengene. Du skal sådan set bare beslutte, hvor du helst vil stå på ski i påsken.

Skiferie i påsken med høj snesikkerhed

Du har stadig mulighed for at nyde en skiferie med god sne, selvom du ikke kom afsted i uge 7 og uge 8. Den største snesikkerhed i påsken finder du i de højtliggende områder. Du kan med fordel vælge en af Alpernes mange gletsjerområder, såsom de franske skiområder Les Deux Alpes og Tignes, som takket være en gletsjer begge nyder godt af høj snesikkerhed.

Du finder fantastiske skiferier inklusiv liftkort til populære områder som Val Thorens, St. Anton, Avoriaz, Les Deux Alpes, Mayrhofen og Kaprun, der alle har høj snesikkerhed frem til slutningen af april.

Rejs med Sunweb på ski i påsken

Påsken er fantastisk for dig, der drømmer om en skiferie med solskin og afslapning. Men den er mere end det. Påsken er perioden, hvor du finder fantastiske tilbud på skiferier i nogle af de mest populære skiområder i Østrig, Frankrig, Italien og Andorra. Hvis du kan mærke, at det kribler i benene for endnu en skiferie, inden sæsonen går på hæld, så er påskeferien oplagt. Sunweb samarbejder med Danmarks skiforbund om at skabe de bedste skiforhold for danske skientusiaster. Hvert år arrangerer vi for eksempel Danmarks mesterskaberne i Slopestyle i Avoriaz i påsken. Og alle kan deltager!

Den afslappede stemning og den gode plads på pisterne gør påsken til det perfekte tidspunkt, hvis du vil på en familieskitur. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af lejligheder og chaleter med god plads til at samle hele familien. Du kan naturligvis også booke plads på en af vores mange hoteller, hvor der bliver gjort en ekstra indsats for at forkæle gæsterne.