Skiløber på pisten i Frankrig, der har booket en afbudsrejse hos Sunweb

Afbudsrejser

Book en last minute skiferie

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Tilbud
  4. Afbudsrejser

The time is (s)now: Book din skiferie med en afbudsrejse fra kr. 1.499,-

Med perfekte forhold er skisæsonen 2023/2024 i fuld gang! Glæder du dig til at komme tilbage på pisterne? Med vores last-minute skitilbud kan du booke din skiferie fra kr. 1.499,- per person. I prisen er dit liftkort som altid selvfølgelig inkluderet, og du har samme gode muligheder for at nyde alle vores unikke fordele til en fleksibel skiferie.

De bedste tilbud bliver hurtigt booket, så vent nu ikke for længe. Uanset om du er en familie, et par eller en gruppe venner, så har vi indkvarteringer perfekt for dig. Netop nu er pisterne så tæt på, at du næsten kan smage den friske bjergluft. Det er sandeligt her og nu, at det gælder!

Book en skiferie i sidste øjeblik og oplev de få mange fordele

Perfekt til dig, som ikke har behov for et bredt udvalg

Vintersæsonen har igen indtaget de smukke Alper og bjerge på vores destinationer i FrankrigØstrigSchweizTysklandItalien og Andorra. Intet er så smukt, som når sæsonen begynder! Det betyder nemlig solrige dage, frisk puddersne under skiene og masse af frisk luft. Vores skiferier til den nye sæson 23/24 har for alvor fået ben at gå på, da vi tydeligvis er mange, der har savnet at mærke suset i maven, når du tager en tur ned af pisterne. Hvis du er klar på at tage afsted på skiferie i sidste øjeblik, så har vi mange bud på fantastiske pakkerejser til Alperne i sidste øjeblik!

Skiferie til gode priser

Den største fordel ved en afbudsrejse, når du skal bestille skiferie, er prisen. Det er svært at finde en billigere skiferie end den, du køber i sidste øjeblik. En anden væsentlig fordel er, at du inden for et par uger er tilbage på pisten. Det er nemmere at finde en afbudsrejseskiferie, når du er fleksibel. For dig som er fleksibel omkring, hvor skituren går til, er der flere valgmuligheder. Hvis du bestiller din afbudsrejse først på sæsonen, er der flere valgmuligheder end sidst på sæsonen, da skisportsstederne lukker på forskellige tidspunkter.

Afbudsrejser til jul og nytår

Det er virkelig lokkende at bruge de ekstra fridage omkring jul og nytår på en skiferie. Vi har både afbudsrejser til en uges skiferie samt til korte skiferier. Perfekt til en kort pause fra hverdagen. Udskift slud og sjap med Alpernes hvide sne og vær sikker på at få en hvid jul. 

Afbudsrejser op til juleaften

Vil du også skifte slud og sjap ud med masse af sne, høj solskin og hyggelig afterski-stemning? Så er du ikke alene, og det kan være en god ide at være tidligt ude, hvis du har øje på et bestemt hotel eller en bestemt destination. Bestil juleferien allerede nu – og glæd dig til at fejre jul i Alperne. Læs mere om jul i Alperne her.

Tag på skiferie over nytår

Mange danskere vælger at fejre nytår i Alperne. Det er også en perfekt måde at koble af på efter julens strabadser. Nyd det fantastisk smukke fyrværkeri over Alperne. Mange indkvarteringer har desuden særlige nytårsarrangementer. Læs mere om nytår i Alperne her.

Afbudsrejser til Frankrig, Østrig, Schweiz, Tyskland eller Andorra?

Vi har afbudsrejser til det meste af Europa

Afbudsrejser til Frankrig
Afbudsrejser til Østrig
Afbudsrejser til Andorra
Afbudsrejser til Italien
Afbudsrejser til Schweiz
Afbudsrejser til Tyskland