Skiferie inklusiv Skigaranti

Skiferie med fly

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Transport
  4. Fly

Skiferie med fly - hurtigt på pisterne

Se vores udvalg af flyrejser til Alperne og Andorra.

Når du vælger en skiferie med fly er rejsetiden ofte meget kortere end ved andre former for transport såsom kør-selv eller bus. Du flyver direkte til populære skiområder i Frankrig, Andorra eller Østrig fra København, Billund og Hamborg. Alle vores flyvninger udføres af Norwegian, og du får minimum to forskellige flytider at vælge imellem. Det giver dig en fleksibel afgangstid til den bedste pris samt komforten ved at flyve direkte på skiferie!

 

Rejs på skiferie med fly

Der er flere fordele ved at vælge en skiferie med fly. Hos Sunweb har vi først og fremmest mange flyafgange til skidestinationer i Frankrig, Østrig og Andorra, og du kan derfor nemt vælge den skiferie, som passer dig bedst. Vil du nyde de franske alper i de populære skiområder Les Trois Vallées eller Les Portes du Soleil i Frankrig, eller opleve den klassiske afterski i de østrigske skiområder Ski Amadé eller Zillertal?

Skal du på familieskitur med børn, kan det være en fordel at flyve på skiferie frem for at sidde flere timer i en bus eller bil på en kør-selv skiferie, selvom I ikke har mulighed for at holde ind undervejs. Vælger du en flyrejse med børn, kan det dog være en god idé at forberede jer lidt inden, så både børn og medpassagerer får en god flyvetur.

Kort skiferie med fly

På skirejser med fly er du hurtigt fremme på din skidestination, og du kan derfor hurtigt komme ud på pisterne. Idet transporttiden er så kort, er en skiferie med fly også en god løsning, hvis du foretrækker en af vores korte skirejser eller kun har mulighed for at tage en forlænget weekend på ski. På vores korte skirejser med fly kan du nyde pisterne i helt ned til to dage. Ønsker du at booke en af vores korte skirejser med fly, kan du med fordel vælge en indkvartering med ski in/ski out, så du kan udnytte din tid på pisterne bedst muligt.

Flyv på skiferie med Sunweb

Når du rejser på skiferie med Sunweb, finder du direkte fly fra København, Billund og Hamborg. Eftersom der kan være begrænsninger på, hvor meget bagage du må bringe ombord på flyet, er det en god idé at undersøge dette forud for rejsen - især hvis du selv medbringer skiudstyr. Når du bestiller din skirejse hos Sunweb, har du dog mulighed for at leje skiudstyr inden din rejse. Det er især en fordel, når du skal på skiferie med fly.

Flyv på skiferie med indkvarteringer til enhver smag

I vores pakkerejser med fly indgår også liftkort og indkvartering, og du kan her finde et stort udvalg af skønne hoteller, chaleter og lejligheder til enhver smag. Har du brug for god plads til hele familien eller en større vennegruppe, kan du vælge en rummelig lejlighed eller et chalet med plads til op til 15 personer. Vil du slippe for madlavningen, tilbyder flere af vores indkvarteringer med hel- eller halvpension.

Måske foretrækker du at bo i centrum med restauranter og butikker i gåafstand, eller måske synes du, det er vigtigere at bo tæt på pisterne. Uanset hvad dine ønsker er, har vi en indkvartering til enhver smag. Vil du have de bedste forudsætninger for at slappe af efter en lang dag på pisterne, har vi også et stort udvalg af indkvarteringer med wellness- og spafaciliteter.