Skiferie til jul

Skiferie i julen

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. vinterferie
  4. jul

Drømmer du om en skiferie i julen?

Tag på ski i juleferien og vær' sikker på en hvid jul

Elsker du et smukt snelandskab til juletid? Så kan det være en idé at tage på skiferie i julen! Med en juleskiferie i december fra Sunweb kan du tilbringe en uforglemmelig skiferie i julen - langt væk fra den sædvanlige stress og jag, der normalt omkranser juletid. Vi har et stort udvalg af prisvenlige skirejser i julen til populære skiområder i bl.a. Frankrig og Østrig altid inkl. liftkort, så du kan frit vælge, hvor du vil fejre jul.

Med en skiferie til jul fejrer du højtiden på den helt perfekte måde: afslappet, hyggelig og - selvfølgelig - med et tykt lag sne. Hvad venter du på?

Nyd en skiferie i julen 2024

Vil du på skiferie i julen? Vi har et stort udvalg af skiferier i juleferien til populære skiområder i blandt andet Frankrig, Østrig og Italien, så du kan holde jul i sneen med dem, du holder allermest af. Uanset om du leder efter en familieskitur med børnevenlig indkvartering eller en romantisk jul med din partner, har vi helt sikkert både destination og indkvartering til dig blandt vores mange prisvenlige pakkerejser!

Hos Sunweb finder du nemlig et stort udvalg af lejligheder og chaleter med god plads til, at familien kan samles til en dejlig skiferie i julen. Med eget køkken kan I endda tilberede julemaden, som I plejer og på den måde holde fast i jeres juletraditioner. I kan også holde en anderledes jul og dykke ned i juletraditioner fra Alperne.

Drømmer du om en jul med komplet afslapning, hvor du ikke skal tænke på hverken juleindkøb, madlavning eller oprydning? Så kan du vælge et af de mange hoteller, som gør noget særligt ud af at forkæle gæsterne i julen. Måske skal juleferien bruges på et hotel med wellness og All inclusive? Så skal du ikke selv tænke på andet end at pakke julegaverne ind!

Lange skirejser eller en forlænget weekend på ski

Leder du efter en forlænget weekend i alperne eller drømmer du om at tilbringe julen i et snedækket landskab, kan korte skirejser være en løsning for dig. Holder du din skiferie i forlængelse af en weekend, behøver du næsten ikke tage fri fra arbejde for at nyde et afbræk på pisterne.

Du kan selvfølgelig også vælge en lang skiferie i julen og fejre nytår på pisterne. Vi har nemlig også almindelige skirejser, som typisk varer mellem én til to uger. Vil du stå på ski i din vinterferie, har vi ligeledes et stort udvalg af prisvenlige skirejser.

En aktiv jule skiferie på pisterne for hele familien

Skal du løbe pisterne tynde i juleferien? I vores store udvalg af skirejser til ethvert niveau, har vi helt sikkert også en skiferie i julen, som lever op til dine forventninger. Skal du på juleskiferie med familien, kan Les Orres i Frankrig varmt anbefales. Her finder du flere børnevenlige aktiviteter samt mere end 20 kilometer grønne pister, hvilket er ideelt til nybegyndere.

Overvejer du en skiferie til Tyskland, kan du køre ned ad pisterne i skiområdet Winterland Arena Sauerland. Her byder den nærliggende landsby Winterberg på hyggelige, børnevenlige aktiviteter og afterski for alle aldre - perfekt til en skiferie i julen!